tisdag 22 maj 2012

Projekt

Här min projektbeskrivning. Tänkte att jag inte skulle vara ute i elfte timmen den här gången....





Här hittar ni vår blogg  BOKTIPSARNA

Nu ska jag belöna mig själv med en härlig kvällspromenad och lyssna på koltrasten!!!


8 kommentarer:

  1. Mycket bra Liselott!! En sån här blogg ska jag också ha när jag börjar jobba igen. Jag hoppas att det är ok att din bokblogg finns med som en länk i mitt projekt. Jag tänker peppa mina kollegor att använda bloggen i undervisningen och ger några goda exempel :-)

    Vi ses snart!
    Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de orden Johanna! Självklart får de det, det är ju bara kul!!

      Vi ses snart, ha det gott // Liselott

      Radera
  2. Va härligt att se din screenr Liselott!
    Vilket fantastiskt lyft det måste vara att använda den, både för dig och eleverna.
    Jag tycker du lyckats väldigt bra med din layout dessutom.
    Vi syns snart!
    Cissi

    SvaraRadera
  3. Visst är det skönt att faktiskt bli klar i tid :-)! Väldigt bra blogg och screenr!

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat! Härlig blogg och inspirerande uppgifter! Jag vill, precis som Johanna, göra något liknande till hösten. Vi ses på onsdag!

    SvaraRadera
  5. Vad snygg din sida blev! Dessutom tror jag att det är viktigt att eleverna känner att deras läsning är viktigt. Jag skulle vilja göra något liknande med mina blivande 5:or. Använder din sida som inspiration. Dessutom måste jag prova fotobubbel...kanske redan i kväll...
    /Lotta

    SvaraRadera
  6. Jag kan bara hålla med övriga skribenter; Vilken toppenbra resurs du har byggt! Kul att du valde photobabble :) Jag tyckte också att det var ganska smidigt att använda för ljudinspelning och lätt att publicera. Man skulle gärna vilja vara med på alla redovisningar på onsdag,det är så spännande att höra hur alla har jobbat.
    Vi ses snart..
    / Åsa

    SvaraRadera
  7. Liselott! Vilket alldeles utomordentligt smart sätt att förmedla tips om nya och bra böcker! Eleverna måste tycka att det är jättekul att arbeta med bloggen. Kul att biblioteket får ta plats på din skola med tanke på hur viktigt det är med läsning i olika former.Jag kanske snor din galanta idé någon gång med tanke på att vi i vår klass ger böcker och läsning stort utrymme. Ditt projekt måste verkligen ha gett böcker och läsning ett rejält lyft. Grattis! Ser fram emot, med den äran, att opponera på dtt smarta projekt. See you Bönen....

    SvaraRadera